Amareta
Llokume
Sherbete
Paketime në tavë

RRETH NESH

Lider i padiskutueshem ne tregtimin e produkteve te embelsirave dhe me shtrirje ne gjithe Republiken e Shqiperise dhe me gjere ne Kosove, vjen per te gjithe ju me nje eksperience disa vjecare ne fushen e prodhimeve te pasticerise. Ne ju garantojme cilesi, sherbim, korrektesi dhe nje shumllojshmeri produktesh embelsirash.

ÇFARË OFROJMË

BASHKËPUNO ME NE

Sjellim për të gjithë hotelet, restorantet dhe kafenetë produktet tona më të zgjedhura për të ëmbëlsuar cdo klient.