Showing all 11 results

PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

PAKETIM 1800 PA SHERBET KODI PSP181

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Pa sherbet u jep mundësinë ta dërgoni tek të dashurit tuaj në çdo cep të botës.

PAKETIM 2200 PA SHERBET KODI PSP201

PAKETIM 2200 PA SHERBET KODI PSP201

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava.Pa sherbet u jep mundësinë ta dërgoni tek të dashurit tuaj në çdo cep të botës.

PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

PAKETIM BAKLLAVA E SHTEPISE 18 KODI PSP18

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. Në paketim 3.3 kg akoma më e leverdisshme.

PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

PAKETIM BAKLLAVA E SHTËPISË 22 KODI PSP 20

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava.

PAKETIM BAKLLAVAJA E SHTEPISE 1,2 KG KODI PSP21

PAKETIM BAKLLAVAJA E SHTEPISE 1,2 KG KODI PSP21

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. E sjellë në një paketim të vogël dhe praktik.

PAKETIM MIX KODI PSP11

PAKETIM MIX KODI PSP11

Ju pëlqen edhe bakllavaja, edhe kadaifi, edhe shëndetlija? E kemi ne zgjidhjen! Një paketim ku janë te treja!