BAKLLAVA ROLE E PAKETUAR NJE NGA NJE PESHA 35 GR COPA ,PAKETIM 2 KG KODI PSP26

BAKLLAVA ROLE E PAKETUAR NJE NGA NJE PESHA 35 GR COPA ,PAKETIM 2 KG KODI PSP26

Bakllava tradicionale turke,e paketuar një nga një me ambalazh modern, vaskë dhe qese ambalazhi,për higjenë maksimale. Shumë praktike për shitje te kasa.