PAKETIM BAKLLAVAJA E SHTEPISE 1,2 KG KODI PSP21

PAKETIM BAKLLAVAJA E SHTEPISE 1,2 KG KODI PSP21

Bakllavaja e shtëpisë me gjalp fshati,arra të freskëta dhe petë të hapura me dorë një nga një na kujton të gjithëve bakllavanë e gjyshes sonë. Për këtë arsye nuk mungon asnjëherë në tryezat tona, sa herë ka festë ose na shkon mendja për bakllava. E sjellë në një paketim të vogël dhe praktik.